Canadese Blokhutten

Alle blokhutten zijn gereserveerd

Het is mogelijk om een comfortabele Canadese Blokhut te huren. Tijdens je verblijf in een Canadese blokhut kun je genieten van het internationaal NSU Treffen 2016 op het feestterrein. Om niets te missen van het NSU Treffen 2016 is er geen TV en Wifi in de blokhutten. Een verblijf tijdens het treffen garandeert dan ook  leuke NSU gesprekken en voertuigen kijken. Kortom back to basic maar ook gezellig met NSU!

Vakantiehuisjes uit Canada nu in Drenthe

De Canadese blokhutten zijn van alle gemakken voorzien. Iedere blokhut beschikt over zijn eigen sanitair. Dit betekent dat je douche en toilet volledig voor jezelf hebt. Daarnaast is er een woonruimte waar je gezellig met elkaar wat kunt drinken en napraten. Uiteraard zijn de blokhutten verwarmd. Tien blokhutten zijn voorzien van koelkast, er zijn echter geen kookfaciliteiten aanwezig. Ook zijn er geen borden of bestek aanwezig in de blokhut. Voor een heerlijk uitgebreid diner of patat met een snack kunt u uiteraard terecht in ons mooie restaurant of ons gezellige eetcafe.

Overnachten

Alle blokhutten zijn uitgerust met een 2-persoons stapelbed. De bedden zijn 160 cm bij 210 cm, inclusief bedlinnen. Wel is het handig om zelf handdoeken mee te nemen.

 

 

 

2015-03-11_2026