Test Track

TEST TRACK THEDINGA.

Zaterdag is de Rondrit. Bijna op de helft van de terugrit hiervan is een bezoek gepland aan het Circuit van Test Track Thedinga. Dit Circuit ligt in de nabijheid van het Sportlandgoed Zwartemeer.

Bij het Circuit bestaat de mogelijkheid tot het kopen en nuttigen van broodjes, koffie, thee en dergelijke. Hier wordt een wedstrijd met een speels karakter georganiseerd, voor verschillende voertuigen. Deelname staat open voor 2 en 4 Wielers van allerlei aard. De bedoeling is dat de deelnemers een ronde afleggen op het Circuit, waarvan de tijd wordt opgenomen.

nsu_racerprinzzzzzzz

 

Nadat alle deelnemers aan de beurt zijn geweest, wordt een 2e ronde gereden, waarvan ook de tijd wordt geregistreerd. Afhankelijk van het tijdstip van dat moment kan worden besloten een 3e ronde te rijden. Het kleinste verschil in tijd tussen de verschillende gereden ronden bepaalt de winnaars in de beide klassen, 2 en 4 Wielers. Inschrijving voor deelname dient te geschieden bij de Aanmeld Balie op het Sportlandgoed Zwartemeer en is kosteloos.

ttnsu_1938

Deelname is geheel voor eigen risico, waarvoor ondertekening van een eigen risico verklaring bij de inschrijving noodzakelijk is. Het uitreiken van de Prijzen gebeurt tijdens de daaropvolgende zaterdag avond festiviteiten.

Spider